Camping

Campingpladsen er indrettet med 150 pladser til campingvogne, autocampere eller telte.
Indretningen gør det muligt at der kan tages hensyn til mange forskellige behov. Vi har pladser med havudsigt, stille pladser eller en plads hvor din hund har mulighed for at finde ro.
Vores campingplads giver mange muligheder for jer som en svømmetur i havet, windsurfing, roning, kajak eller bare ren afslapning tæt på naturen. Vi har også rigtig gode fiskemuligheder i nærheden hvor i har mulighed for b.la. havfiskeri tæt på.

Det er let at komme helt tæt på naturen, uanset om du er til mindre gåture, vandre- eller cykelture. Du bestemmer selv, hvor aktiv du vil være på din ferie.
Vi værner meget om fællesskabet på vores campingplads og vi forsøger derfor at holde nogle forskellige arrangementer i løbet af året, både for fastlægger og besøgende. 

Din hund er meget velkommen på Aa Strand Camping, har har b.la. en hundegård hvor den har mulighed for at springe frit omkring i en lukket indhegning. 

Booking Camping 2021

Tjek pris og tilgængelighed for Camping

Indtjekning:

Udtjekning:

Voksne:

Børn:

 

 

Søger...

Booking Fastlægger 2021

Forår

27.03.2021 — 26.06.2021
Helår

27.03.2021 — 18.09.2021
Sensommer

01.08.2021 — 18.09.2021
CAMPING


Campingpladsen er indrettet med 150 pladser til campingvogne, autocampere eller telte.  Indretningen gør det muligt, at vælge en plads med udsigt over havet, en plads med skygge, eller en stille plads, hvor din hund kan finde ro.
 En svømmetur, windsurfing eller ren afslapning på stranden. Eller måske fiskeri fra stranden eller egen båd.

Din hund er meget velkommen på Aa Strand Camping. Det er let at komme helt tæt på naturen, uanset om du er til mindre gåture, vandre- eller cykelture. Du bestemmer selv, hvor aktiv du vil være på din ferie.


 

KØKKEN OG BADE FACILITETER


Servicebygninger

Servicebygningen ligger centralt for de de fleste af pladserne. I bygningen er der 6 bruserum, 2 familie- rum, puslerum, vaske- maskine og tørretumbler.
Receptionen har et stort  udvalg i brochurer fra de fynske turistattraktioner.
I receptionen kan købes drikkevarer og is. Morgenbrød tilbydes ved bestilling.

Praktisk information:

Ankomst efter kl. 14 og gerne inden kl. 18 og afrejse inden kl. 11. I lavsæson kan anden ankomst aftales uden ekstra omkostninger.

Gratis WIFI ved receptionen og opholdsrummet

Oversigtskort findes her LINK