Seværdigheder

SEVÆRDIGHEDER


 

OdenseBilledresultat for odense

Aa strand camping ligger centralt for ture ud i den fynske natur og Odense byder på mange fine oplevelser somH.C Andersens Hus, Jernbanemuseet, Zoo og Den Fynske Landsby vel nok som de mest kendte.

http://www.visitodense.de/de/odense/wilkommen-odense

 

 

 

 

 

Hans Christian AndersenBilledresultat for hc andersen med hat

H.C. Andersen er uden sammenligning Odenses mest kendte bysbarn og årsagen til langt de fleste turistbesøg i vores by. Her finder du information om H.C. Andersens Hus, H.C. Andersens Barndomshjem samt andre attraktioner med tilknytning til vores berømte forfatter, bl.a. de mange skulpturer med eventyrmotiv, samt links til de lokale H.C. Andersen events, vi afholder i løbet af året.

 

http://museum.odense.dk/en/museums/hans-christian-andersen-museum

 

 

 


Billedresultat for bobakkerne

 Bobakkerne

Her til venstre har vi dæmningen til Helnæs set fra Bobakkerne, et flot stykke natur, og her er højt til himmelen selv om vi står på Bobakkerne.
En sensommer aften har vi også mulighedfor at nyde en flot solnedgang, når den går ned i Lillebælt.

 

 

 

 

 


Billedresultat for feddet aa strand

Feddet

Badebilledet  er en del af Feddet, men det er også alletiders for en rask konditur, en svømmetur eller bare en stille vandretur, imens man nyder fuglesangenog det smukke blomsterflora.

 

 

 

 

 

 

 


Billedresultat for egeskov slot

Egeskov

Der er meget at opleve her på Fyn, men et besøg på Egeskov slot kan vi anbefale, da der er noget at se på for hele familien.

http://www.egeskov.dk/

 

 

 

 

 


Billedresultat for klokketårnet faaborg

Faaborg

Faaborg  ligger smukt på Fyns sydkyst med Det Sydfynske Øhav til den ene side og de dejlige Svanninge Bakker i baglandet. Byen er meget velbevaret med mange, fine, gamle huse,

middelalderporten Vesterport og en meget smuk sengotisk kirke fra 1500-tallet, hvis kirketårn er byens vartegn. I det 17. århundrede var byen en travl havneby, men i dag hersker en afslappet stemning, som du ikke undgår at fornemme, når du spadserer mellem fine bindingsværkshuse i midtbyens smalle stræder.

http://www.visitfaaborg.dk/faaborg/visitfaaborg

 

 

 

 


Billedresultat for svanninge bakkerSvanninge Bakker

Svanninge Bakker er sammen med Svanninge Bjerge og Sollerup Skov det største sammenhængende skov- og naturområde på Fyn. Det dækker ca. 1.000 hektar. De Sydfynske Alper er et af de mest besøgte naturområder på Fyn.
Op mod 300.000 lægger hvert år vejen forbi.

http://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/naturguider/svanninge-bakker/

 

 

 


Billedresultat for dreslette kirke

Dreslette Kirke

Billedet her er Dreslette Kirke som ligger højt i landskabet, og fra tårnet er der en meget flot udsigt ud over landskabet og Aa strand. En cykeltur på 5 km ned gennem Slotsalle og nordens ældste

Egealle.
En cykeltur ind til Assens af cykelruten en rask tur på (7 km.) og en flot oplevelse rigere med vue over hav og landskab. Assens er en hyggelig købstad med en fin hovedgade med mange forretninger.

 

 

 

 

 


Relateret billedeAssens

Vi synes, at vi har det hele på Vestfyn. Smukke børnevenlige strande, bakker, dybe skove, unikke attraktioner, hyggelige byer med stolte traditioner og masser af aktiviteter og kulturelle oplevelser. Her kan du både finde ro og tid til samvær og holde aktiv ferie til lands og til vands. Vestfyn og Assens ligger midt i Danmark. Du kan nå til det hele på et par timer, men du kan også bare blive her og nyde ferien.

Vi har oplevelser for alle – og her er så smukt.
http://www.visitassens.dk/danmark/assens-forside