Handelsbetingelser for Aa Strand Camping

Disse betingelser gælder for booking ved os telefonisk og booking online her på siden.

Indtjekning/udtjekning

–  Camping: ankomst efter kl. 14 og gerne inden kl. 18 og afrejse inden kl. 11. I lavsæson kan anden ankomst aftales uden ekstra omkostninger.

–  Hytter: ankomst efter kl. 15 og gerne inden kl. 18 og afrejse inden kl. 11. I lavsæson kan anden ankomst aftales uden ekstra omkostninger. Medbring selv dyner, puder og sengelinned

–  Lejligheder: ankomst efter kl. 15 og gerne inden kl. 18 og afrejse inden kl. 11. I lavsæson kan anden ankomst aftales uden ekstra omkostninger. Medbring selv sengelinned.

Betaling

På denne side er det muligt at betale med Visa, Mastercard og American express. Vi behandler alle personoplysninger fortroligt og videresendes ikke disse til 3 parter. Alle kreditkort oplysninger sendes mellem os og Stripe med sikker SSL kryptering.
Alle priser er oplyst i danske kroner og er opgivet inkl. moms.

Du vil ved booking blive bedt om at betale et depositum af din booking, herefter vil du ved indtjekning blive bedt om at betale det resterende beløb. Det resterende beløb trækkes udenom din online booking og skal betales direkte på kreditkort terminalen eller kontakt ved campingpladsen.

Annullering og ændring af booking

Du har ret til at annullere dit ophold, hvis dette skulle være nødvendig, dog vil depositum ikke blive tilbagebetalt.
Din booking er som udgangspunkt bindende på de datoer som er booket, dog er du altid velkommen til at ringe til os, vi hjælper gerne hvis vi kan.

Hvad sker der hvis jeg ikke betaler?

Du betaler depositum online, denne kan ikke undlades. Hvis du ikke betaler det resterende beløb ved indtjekning, da vil din reservation blive annulleret og depositum vil ikke blive refunderet.

Hvad er mine forpligtelser?

Under ophold på Aa Strand Camping er du bør du udvise almindelig pli, dvs.
– At tage hensyn til hinanden
– Ikke spille høj musik på pladsen som kan genere de andre campister – respekter hvis nogle kommer og siger i skal skrue ned.
– Ikke forvolde skade på campingpladsens udstyr/bygning mm.
– benytte hytterne/lejlighed/campingpladsen til det tilsigtede formål
– Ikke holde store fester som kan genere andre campister

Kan disse almindelige ordensregler ikke overholdes giver vi evt. en advarsel først, inden vi forholder vi os retten til at annullere jeres booking og i skal forlade området – der vil ikke ske refundering i dette tilfælde.
Hvis hændelsen er for slem forholder vi os retten til at annullere jeres booking med det samme og i skal forlade området omgående – der vil ikke ske refundering i dette tilfælde.

Ved leje af ophold ved os forventer vi at du informerer om evt. skader forvoldt på vores udstyr/inventar – særligt i hytterne/lejlighed.
Vi er fair ift. til erstatningspriser, men det er unfair for de næste lejere, hvis der mangler ting som er ødelagt eller at inventar ikke virker.

ALT tyveri politianmeldes og betyder øjeblikkelig bortvisning og annullering af booking.